Barion Pixel

Peterson Szövet Bőrönd Ptn Ptn 5209 - Black - S Méret - 58 X 38 X 22 -

14.990 Ft (11.803 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Várható szállítás: 2024. július 25.
Gyártó cikkszám: PTN 5209
Cikkszám: 2576984231450
Nem értékelt
Gyártó: Peterson

Méretek

S - Kis Méretű Bőrönd Méretek: 58 X 38 X 22 Cm + Bővíthető | Űrtartalom: 40L | Súly: 2,7 Kg

A Legmagasabb Minőségi Kidolgozás

A Bőröndök Nagyon Tartós Poliészter Anyagból Készültek . Anyaga Nedvességálló, Nagyon Kis Mértékben Felszívja A Vizet, Könnyen Tisztán Tartható.A Puha Bőröndök Egyik Előnye, Hogy Számos Zsebbel És Rekesszel Rendelkeznek, Amelyek Nem Találhatók Meg A Kemény Bőröndökben.Márkánk Segítségével Az Utazás Még Kellemesebbé Válik. Ez Nem Csak Egy Utazási Bőrönd, Hanem Egy Módja Annak, Hogy Kényelmesen És Stílusosan Fedezze Fel A Világot !

Kódos Zár, Amely Biztosítja A Belső Hozzáférést

A Zár Gyárilag Úgy Van Beállítva, Hogy "000" Állásban Nyíljon. Megtarthatja Ezt A Beállítást Sajátjaként, Vagy Beállíthat Egy Másikat A Következő Lépésekkel:Mozgassa A Gombot A Nyíllal Jelzett Módon, És Tartsa Lenyomva A Következő Lépésig Forgassa El A Számgombokat A Saját Kódkombináció Beállításához Engedje El A Gombot, És Fordítsa El A Tárcsákat Más Számok Felé, Hogy A Saját Háromjegyű Kombinációja Ne Legyen Látható

Csendes 360°-Os Gumi Kerekek

Bőrönd 4 Teljesen Forgó (360 ° -Os ) Gumi Kerékkel . A Kerekek Hatékony Manőverezést Tesznek Lehetővé, Mechanizmusuk Pedig Az Egész Rendszer Csendes Működését Biztosítja.A Bőrönddel Való Hatékony Mozgás Olyan Előny, Amelyet Minden Utazásrajongó Értékelni Fog!

Behúzható Fogantyú

A Bőröndök Kétkaros Teleszkópos Fogantyúval Rendelkeznek, Amelyet Bármikor Könnyedén Kihúzhatsz. Ennek Köszönhetően A Bőrönddel Való Mozgás Hatékony És Kényelmes Lesz.

Remek Belső Szervezés

A Belső Tér Két Részre Oszlik. Az Egyik Oldalon Elasztikus Hevederek Biztosítják A Tartalmat Elmozdulás Ellen.A Bőrönd Második Része Egy Tágas Hálós Zsebből Áll, Amely Cipzárral Záródik

Az Ön Igényeire Szabva

A Modellt Egy További Csúszkával Szerelték Fel, Amely Lehetővé Teszi A Bőrönd Bővítését, Növelve Annak Kapacitását, Aminek Köszönhetően Nő A Csomagolóképessége.

Vízálló Azonosító

A Poggyász Aláírásával Biztonságosan Repülhetjük A Bőröndünket, Ezért A Hátlapja Egy Kis Azonosítóval Lett Ellátva. Adja Meg Személyes Adatait Egy Speciálisan Elkészített Lapon, Amelyet A Címke Alá Rejt. Csak Akkor Olvashatók, Ha Kivonják Az Azonosítóból.A Címjegyzékben Tárolt Információk Védve Vannak Az Időjárás Viszontagságaitól, Ennek Köszönhetően Nem Lesznek Elmosódva Esőben Sem.

Külső Zsebek

A Bemutatott Modell A Bőrönd Elején Két Külső Zsebbel Lett Felszerelve , Amely Tökéletes Hely A Gyorsan Elérhető Dolgoknak. Telefontöltő, Cserecipő Vagy Kozmetika? A Választás A Tiéd!
Szerezhető hűségpontok: 300

Technológiák

Mennyiségi árkedvezmény

30.000ft-tól                         39.999ft-ig                      -3%                
40.000ft-tól 49.999ft-ig -4%
50.000ft-tól   -6%

Termék értékelések

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás és Paraméterek

Mennyiségi árkedvezmény

30.000ft-tól                         39.999ft-ig                      -3%                
40.000ft-tól 49.999ft-ig -4%
50.000ft-tól   -6%